Boka online

Skadeverkstad & Skadebesiktning

På våra skadeverkstäder har vi den utrustning som krävs för att kunna reparera alla skador.

Boka skadebesiktning nu

Skadeverkstad & Skadebesiktning

På våra skadeverkstäder har vi den utrustning som krävs för att kunna reparera alla skador.

Vi är certifierade skadespecialister med lång erfarenhet och gedigen utbildning – och vi tränar kontinuerligt för att fortsätta vara i branschens toppskikt. Våra verktyg och våra tillbehör är noga utvalda och de uppfyller bilmärkenas högt ställda krav.

I skadehanteringsprocessen, som ofta handlar om försäkringsfrågor, är det många moment som skall genomföras. Skador ska dokumenteras och rapporteras. Sedan ska reservdelar sökas, mekanik ska skruvas och plåt ska bankas och lackas. Det är många moment, men vi gör allt för att respektive åtgärd ska löpa på så smidigt och snabbt som möjligt – utan att försaka kvalitén.

Dokumenterad process

Innan vi tvättar och levererar bilen gör vi en kvalitetskontroll, där vi säkerställer att reparationen följt alla ställda krav. Samtliga arbetsmoment utförs enligt tillverkarens anvisningar och varje steg dokumenteras och arkiveras. Utöver egna genomgångar gör också försäkringsbolagen kontroller hos oss. Vi köper även kvalitetskontroller via KBV.

Inför din Skadereparation

  • Anmäl snarast skadan till ditt försäkringsbolag
  • Smitning, viltolycka eller parkeringsskada skall du alltid anmäla till polisen
  • Boka tid för Skadebesiktning på bokningen nedan eller genom att kontakta någon av våra verkstäder nedan
  • Tag med försäkringsbrev med skadenummer och ev. andra papper t ex. drive in besiktning m.m. när du lämnar in bilen
  • Bilen bör om möjligt vara tvättad

Har du frågor så kontakta någon av våra Skadeverkstäder , vi har Skadeverkstad i Eskilstuna, Karlskoga, Katrineholm, Sala, Strängnäs, Uppsala, Västerås och Örebro