Att arbeta på Möller Bil

Vi lägger 90 000 timmar på arbetet. Tiden som vi spenderar på arbetsplatsen ska ge mening, och på Möller Bil ligger meningen i att utveckla oss själva tillsammans med kunder och kollegor – varenda dag. Möller Bil är perfekt för dig som vill lära dig nya saker genom att arbeta med marknadens ledande märken, de mest drivna kollegorna och den senaste tekniken.

Möller Bil Sverige består för närvarande av ca 750 medarbetare på våra anläggningar i Mälardalsområdet och Göteborg och på vårt huvudkontor i Uppsala. När vi frågar de anställda säger de allra flesta att de jobbar på en mycket bra arbetsplats, som kännetecknas av att man får mycket ansvar och kan göra skillnad, samtidigt som man kan vara sig själv och att medarbetarna bryr sig om varandra.

Vi erbjuder

Som arbetsgivare erbjuder vi våra medarbetare att arbeta med marknadens ledande märken, de mest drivna kollegorna och den senaste tekniken. Vi erbjuder också kontinuerlig utbildning för att kunna utvecklas i arbetet, då branschen är expansiv och i ständig förändring. Vi är stolta över att det går att utvecklas hos oss – både genom att fördjupa sig för att bli expert inom sitt område och även kunna växa genom att arbeta i olika typer av roller. Vi har exempelvis anställda som har börjat hos oss som mekaniker, sedan jobbat ett tag som säljare för att sedan axla rollen som platschef. Eller någon annan som startat sin resa som säljare och sedan gått över till att jobba med affärsutveckling på vårt huvudkontor. Som anställd tar du även del av många fina förmåner såsom hobbykvällar i våra verkstäder, personalrabatter, friskvård m.fl. 

Våra olika tjänster

Vi kan erbjuda många olika typer av tjänster. De flesta kräver att du innehar B-körkort. Inom servicemarknaden kan du exempelvis jobba som fordonstekniker, servicerådgivare, skadereparatör, lackerare, servicechef, rekonditionerare eller reservdelspersonal och flera andra roller. Inom försäljning hittar du tjänster som säljare, hallvärd eller försäljningschef/märkeschef. Vi har också tjänster på vårt kontor där vi jobbar med ekonomi, IT, kundtjänst, grossistförsäljning, HR, affärsutveckling och mycket mer. 

Klicka här för att se vilka lediga tjänster vi har just nu


Great Place To Work

Sedan 2021 är Möller Bil certifierade som ett ”Great Place To Work”, något vi förstås är väldigt stolta över. Great Place To Work tar tempen på hur de anställda har det på jobbet och genom en enkätundersökning kan medarbetarna ge sin ärliga feedback. Den poäng som arbetsgivaren får i undersökningen lägger grunden för om du kan bli certifierad som ett ”Great Place To Work”. Undersökningen är därför ett verktyg för att få insikt från våra medarbetare om vad som fungerar bra, och vad som skulle kunna fungera ännu bättre, och därmed bidra till att bygga en starkare kultur och en bättre arbetsmiljö. 

Läs mer om vårt arbete med Great Place To Work här

Vår värdegrund

Från att företaget bildades har våra fyra värdeord fungerat som plattform för tillväxt, utveckling och vårt arbete. Värdegrunden står stark hos våra medarbetare och den är lika relevant i Norge, Estland Lettland, Litauen som i Sverige.

ÖPPEN & ÄRLIG - INITIATIVRIK - OMTÄNKSAM - TYDLIG